Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το μπρόκολο και τα καρότα.
Τα σοτάρουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε 4-5 κ.σ. νερό και κλείνουμε το καπάκι για 2-3 λεπτά, για να μαλακώσει το μπρόκολο.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε το γάλα καρύδας (Εάν δεν το αγαπάτε, αντικαταστήστε το με κρέμα γάλακτος λίγων λιπαρών) και τα μπαχαρικά.
Μετά από αυτά προσθέτουμε τη σόγια και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά. (Σε αυτό το στάδιο ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και το ¼ του κύβου προεραιτικά, ειδικά για όσους/ες δεν θέλουν το φαγητό να έχει έντονη γεύση καρύδας)
Λίγο πριν τραβήξουμε το φαγητό από την εστία, σε ένα ποτηράκι με 25 ml νερό αραιώνουμε το Κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στη σάλτσα μέσα. Μαγειρεύουμε για 5' ακόμη.
Για το ρύζι:
Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, το βούτυρο και το αλάτι.
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Για το μοσχαρίσιο σνίτσελ:
Σε ένα πιάτο χτυπάμε το αυγό με το αλάτι και το πιπέρι.
Σε άλλο πιάτο ρίχνουμε τη τριμμένη φρυγανιά.
Περνάμε τα φιλετάκια από το αυγό, μετά από τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε στο φούρνο.