Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στον αέρα στους 180°
Πλένουμε τα κεράσια και αφαιρούμε τα κουκούτσια τους.
Λιώνουμε το βούτυρο. Σε ένα ταψί περίπου 30 εκ. προσθέτουμε τα 20 γραμμάρια βούτυρο (αλείφουμε καλά το ταψί, ώστε να πάει παντού το βούτυρο), τα κεράσια και από πάνω τους τα 20 γραμμάρια ζάχαρη.
Ψήνουμε στον αέρα για 10-15'.
Όσο καραμελώνουν τα κεράσια, ετοιμάζουμε το μείγμα.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο, το γάλα, τις βανίλιες, το αλάτι και το αλεύρι. Τα προσθέτουμε με τη σειρά και τα ανακατεύουμε.
Μετά από 10-15' βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και προσθέτουμε το μείγμα. Βάζουμε το ταψί και πάλι στο φούρνο για 35-40' στον αέρα στους 180°
Μόλις ψηθεί το γλυκό το αφαιρούμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας ελάχιστη ζάχαρη άχνη.