Ξεπλένουμε το ρύζι με λίγο νερό.
Τοποθετούμε το ρύζι μαζί με τα 750 ml νερό σε μια κατσαρόλα.
Βράζουμε το ρύζι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μεχρι να μαλακώσει το ρύζι και να μοιάζει σαν λαπάς.
Κρατάμε μισό ποτήρι γάλα στην άκρη και προσθέτουμε το υπόλοιπο στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Ελέγχουμε αν το ρύζι έχει μαλακώσει όσο επιθυμούμε.
Προσθέτουμε το κόρν φλάουρ στο ποτήρι με το γάλα που κρατήσαμε στην άκρη, ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα του κορν φλάουρ στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά και συνεχόμενα μεχρι το μείγμα να πήξει όσο θέλουμε. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία.
Σερβίρουμε αμέσως στα μπολάκια.
Αφού κρυώσουν λίγο, πασπαλίζουμε με κανέλα τα μπολάκια.