Ψήνουμε τις καταψυγμένες μπαγκέτες στο θερμό αέρα στους 180° για 10'.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες ή κυβάκια, την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες ή κυβάκια, και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Φροντίζουμε να αγοράσουμε το κρέας ψιλοκομμένο, αλλιώς ψιλοκόβουμε και το κρέας.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το βούτυρο, τα λαχανικά και το μοσχάρι και τα σωτάρουμε πολυ καλά. (Το κρέας θα αφήσει τα υγρά του, συνεχίζουμε να σωτάρουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του)
Μόλις ψηθεί η γέμιση, προσθέτουμε από πάνω τα τυριά και τα αφήνουμε να λιώσουν.
Ανοίγουμε τις μπαγκέτες, αλοίφουμε τη μαγιονέζα και γεμίζουμε το σάντουιτς με τη γέμιση.