Go Back

Cheesesteak Σάντουιτς

5 from 1 vote
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
10 minutes
Total Time 30 minutes
Course Main Course, Snack
Cuisine Mediterranean
Servings 2 Μπαγκέτες

Ingredients
  

  • 2 μέτριες μπαγκέτες κατεψυγμένες
  • μαγιονέζα

Για τη γέμιση:

  • 280 γρ. μοσχαρίσιο ή αρνίσιο κρέας ψιλοκομμένο 
  • 40 γρ. βούτυρο 
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 μεγάλο  κρεμμύδι 
  • 4 μεγάλα λευκά μανιτάρια
  • 120-150 γρ. τυρί γκούντα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Instructions
 

  • Ψήνουμε τις καταψυγμένες μπαγκέτες στο θερμό αέρα στους 180° για 10'.
  • Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες ή κυβάκια, την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες ή κυβάκια, και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
  • Φροντίζουμε να αγοράσουμε το κρέας ψιλοκομμένο, αλλιώς ψιλοκόβουμε και το κρέας.
  • Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το βούτυρο, τα λαχανικά και το μοσχάρι και τα σωτάρουμε πολυ καλά. (Το κρέας θα αφήσει τα υγρά του, συνεχίζουμε να σωτάρουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του)
  • Μόλις ψηθεί η γέμιση, προσθέτουμε από πάνω τα τυριά και τα αφήνουμε να λιώσουν.
  • Ανοίγουμε τις μπαγκέτες, αλοίφουμε τη μαγιονέζα και γεμίζουμε το σάντουιτς με τη γέμιση.
  • Απολαμβάνουμε το γεύμα μας!
Keyword Κρέας