Λίγα λόγια για μένα

Καλώς ήρθες στο blog του Kitchen Philosophy!

 

Ονομάζομαι Γκιουνάι, είμαι  26 ετών και γεννήθηκα, μεγάλωσα στη Ρόδο. Σπούδασα Νηπιαγωγός και έκανα το μεταπτυχιακό μου στο “Παιδικό Βιβλίο”. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως Νηπιαγωγός και στον ελεύθερο χρόνο μου είμαι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω απο το Kitchen Philosophy. Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και ο σύζυγος μου έχει λογιστικό γραφείο, στο οποιο εργαζόμουν αρκετό καιρό. Έχουμε 2 κόρες, την Ilayda 4,5 χρόνων και τη Lara 1,5 χρόνων.

Η αγάπη μου για τη μαγειρική – ζαχαροπλαστική με διακατέχει από μικρή ηλικία. Όταν παντρεύτηκα άρχισα να περνάω περισσότερο χρόνο στην κουζίνα μου και να πειραματίζομαι με νέες συνταγές, οι οποίες είχαν θετική ανταπόκριση από το σύζυγο. 😉 Μόλις ξεκίνησε η Ilayda την εισαγωγή στερεών τροφών, στην κουζίνα μας άρχισαν να μπαινουν περισσότερες υγιεινές τροφές και να βγαίνουν κάποιες ανθυγιεινές ή τουλάχιστον να περιορίζονται.

Στο σημείο αυτό έφτασα περνώντας αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη αναζητώντας νέες συνταγές, κάνοντας πολλούς πειραματισμούς και συζητήσεις με ηλικιωμένους για τα φαγητά και τις τεχνικές στο παρελθόν.

Πολλές φορές όταν μαγειρεύω δεν προτιμώ να φτιάχνω τη συνταγή ίδια, προσπαθώ να αλλάζω ένα υλικό κάθε φορά μέχρι να φτάνω τη συνταγή στο σημείο που θα μου γνέψει ο ουρανίσκος μου.

Λατρεύω να μαγειρεύω για την οικογένεια μου κάθε μέρα φρέσκο φαγητό και να τους το προσφέρω ζεστό ζεστό.

Στο blog μου θα βρείτε συνταγές για όλα τα γούστα. Από τις πιο  απλές, γρήγορες συνταγές,  μέχρι τις πιο δύσκολες και συνθετες, οι οποίες ανταποκρίνονται και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Είμαι εδώ για να βοηθήσω κάθε καινούρια/ο μαγείρισσα/ μάγειρα και να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι με νέες ιδέες στις/ στους  πιο έμπειρες/έμπειρους.

Καθημερινά προσπαθώ να μοιράζομαι και μαζί σας αυτό που αγαπάω, τις γεύσεις που αγαπάω, τις δοκιμές μου και κάποιες φορές τις αποτυχημένες δοκιμές, παρά τις δύσκολες συνθήκες με τα παιδιά. Είναι υπέροχο να βλέπω την παρέα μας να μεγαλώνει!!! Εύχομαι σε όλους υγεία, θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να μοιράζομαι μαζί σας τις δημιουργίες μου.❤

 

Θα χαρώ πολύ να μοιράζεστε μαζί μου τις φωτογραφίες σας από τις συνταγές μου ή να μου αφήνετε σχόλια για τη συνταγή που δοκιμάσατε.

Σας εύχομαι όμορφες δημιουργίες στην κουζίνα σας!